- hirdetés -

Az Orosháza FC március 8-án a VIDEOTON II. tartalékcsapatánál lépett pályára. Csapatunk a 85. percben kapott góllal vesztette el a meccset.

Videoton FC II. – Orosháza FC 3–2 (1–1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, 18. forduló, Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 100 néző

Vezette: Mód István (Nagy A., Máyer G.)

Videoton: Gábor P. – Ács (Farkas 72′), Molnár T., Baracskai (Géresi 62′), Barcsay – Kiprich, Leo, Jankovics (Elek 46′), Hudák – Papp, Lupeta
Vezetőedző: De Carvalho Campelos Vitor Fernando

Orosháza FC: Bordás – Medvegy, Tóth I., Szűcs, Szabó N. – Styecz, Fülöp (Füredi 74′), Oláh, Huszár – Juhász, Csák
Vezetőedző: Kvasznovszky József

Sárga lap: Leo 54′, Kiprich 86′, Lupeta 92′ ill. Oláh 3′, Szabó N. 24′, Csák 32′, Huszár 56′, Szűcs 67′, Medvegy 77′, Styecz 84′, Tóth I. 92′

Styecz kihagyott nagy helyzete után a 15. percben Barcsay a 16-os sarkánál a kapu felé fordulva a rövid sarokba rúgta a labdát, 1–0A 26. percben Juhász kiugratta Styeczt, játékosunk a kapusra vitte a labdát, de a döntő pillanatban fölé lőtt. A 42. percben Huszár átadását a felfutó Medvegy 15 méterről a bal fölső sarokba tekerte, 1–1.

A második félidő egy vitatott helyzettel kezdődött: a 48. percben Styeczt lökték el a 16-oson belül. A nyilvánvaló 11-es helyett a játékvezető továbbot intett. Az 51. percben csapatunk kiegyenlített, Csák vezette a labdát a vendég 16-oson keresztbe, majd Juhászhoz passzolt, középpályásunk a bal alsó sarokba gurította a labdát, 1–2. Egy percig örülhettünk a vezetésnek, az 52. percben egy jobboldali beadást Baracskai belsőzte két méterről a hálóba, 2–2. A 65. percben a hazaiak egyik játékosát, Molnárt ütésért a játékvezető kiállította. Csapatunk nem élt az emberelőnnyel. A 85. percben egy oldalvonal mellől elvégzett szabadrúgás után Elek öt méterről fejelt a hálóba, ezzel a góllal a Fehérvár otthon tartotta a 3 pontot.

De Carvalho Campelos Vitor Fernando: – Jó csapat ellen játszottunk. A mai mérkőzésen bebizonyítottuk, hogy az őszi, 3–0-ás vereségünk a véletlen műve volt.

Kvasznovszky József: – A mutatott játék, és a kidolgozott helyzetek alapján meg kellett volna nyerni a mérkőzést.

Az OFC március 16-án 15 órakor a Baját fogadja a Mátrai stadionban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.