- hirdetés -

Vége az Utazás kiállításnak, ahol szenzáció számba ment a „Vidéki levegő” nevezetű vendégcsalogató ajándék, jelentős forgalma volt az orosházi standnak.

Bár a szezonkezdet még egy kicsit odébb van, az idegenforgalomban érintettek új lendületet kaptak az érdeklődéstől.

– Nagyon jó dolognak tartom, hogy a Jövő Építők TDM koordinálja az egész város turisztikai kínálatát, bevonva és lehetőséget biztosítva valamennyi érintettnek, legyen szó vállalkozásról vagy civil szervezetről – mondja Muszka Kálmán, a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány elnöke. A civil vezető szerint sokat változott a város idegenforgalmi életének szervezettsége.

– Látszik a programokon a szakmai irányítás. Élettel töltötték meg az új főteret. A turisztikai marketing, az általuk szervezett média-megjelenések különösen hasznára vállnak az orosházi vállalkozóknak, civileknek. Elég csak a tavalyi Mokka kitelepülést említeni példának, de idén már az Echo TV és az ATV stábja is forgatott nálunk – sorolja az eredményeket a civil vezető.

Muszka Kálmán minden eddigi eredmény ellenére a pályázati lehetőségeket emelte ki.
– Jó dolog, hogy a megye legdélibb részén Simonka György és kollégái megteremtették annak a lehetőségét, hogy turisztikai pályázatokban vegyen részt a térség, hiszen a legtöbbhöz már TDM-tagság kell. Ezzel most az orosháziak előtt is megnyílt a lehetőség, hogy a rendezvényekhez, fejlesztésekhez pályázati forrásokat vegyünk igénybe – értékelte a lehetőséget az alapítványi elnök.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.