- hirdetés -

Március 1-jén folytatódott az NB III-as labdarúgó bajnokság. Az Orosháza FC az 5. helyen álló Szekszárd együttesét fogadta a Mátrai-stadionban. Csapatunk kétgólos vezetés után vesztett pontokat az utolsó percben.

 

Orosháza FC – Tolle-UFC Szekszárd 3–3 (2–0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 250 néző.

V.: Nazsa (Kövér, Lászlai).

Orosháza: Bordás – Medvegy, Ferenczi, Szűcs D., Szabó N.,– Styecz, Fülöp, Huszár (Márki, 80.), Füredi – Csák, Baranyai (Oláh, 30.)
Edző: Kvasznovszky József.

Szekszárd: Ivancsics – Rátkai, Ranga (Arena, 78.), Márton, Deli B. (Nánási, 12.) – Márk K., Kuklis, Deli D., Fejes – Márk A., Micskó (Letenyei, 69.)
Edző: Kvanduk János.

Csapatunknál Makra Zsolt, Albert László és Gulyás János sérülés, Juhász Norbert, Tóth Imre és Végh Ariel eltiltás miatt nem léphetett pályára. Ennek ellenére álomrajtot vett az OFC. A 7. percben Csák bal oldali beadását Styecz fejelte 6 méterről a jobb felső sarokba, 1-0. A 24. percben Fülöp remek labdáját Baranyai vágta éles szögből a hálóba, 2-0. A 30. percben Baranyai meghúzódott, helyére Oláh áll be.

A fehér mezes orosháziak Fotó: Rajki Judit
A fehér mezes orosháziaknak végül be kellett érniük az egy ponttal Fotó: Rajki Judit

A második félidőben az „öltözőben maradt” az OFC. Az 51.percben Márk Krisztián lőtt 15 méterről a hosszú sarokba, 2-1. Egy perc múlva testvére, Márk Attila használta ki védelmünk megingását és egalizálta az eredményt, 2-2. A 62. percben újra megszereztük a vezetést. Füredi szögletét a hosszú oldalon érkező Oláh fejelte egy lépésről a jobb felsőbe, 3-2.

A 71. percben a szekszárdi Kuklis utánrúgásért a kiállítás sorsára jutott. Ekkor minden jel arra mutatott, hogy csapatunk itthon tartja a három pontot. A 91. percben egy védelmi rövidzárlat eredményeként Fejes lőtte ki a jobb alsó sarkot és tett pontot a mérkőzés végére.

Kvasznovszky József: – Olyan mérkőzésen kellett megelégednünk az egy ponttal, amelyet már kétszer megnyertnek hittünk.

Kvanduk János: – Közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak kicsivel közelebb álltak a győzelemhez.

Az Orosháza FC március 8-án a VIDEOTON II. vendégeként lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.