- hirdetés -

Hétvégén Orosházára ér a Dél-Békés Mentőcsoport roadshow-ja. Március elsején a művelődési központban várják az érdeklődőket.

Az interaktív bemutatókkal és szórakoztató programelemekkel színesített közösségi napon mindenki megismerheti az önkéntesség lényegét, és hogyan válhat maga is segítővé.

A program március 1-jén, szombaton 10 órakor kezdődik a művelődési központban. Az érdeklődőket Zalai Mihály alpolgármester köszönti, majd az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület sportolói önvédelmi fogásokat tanítanak.

Az  újraélesztést is megtanulhatják az érdeklődők (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Az újraélesztést is megtanulhatják az érdeklődők (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A mentőcsoport egészségügyi szakembereivel elsősorban azt gyakorolhatják az érdeklődők, mit kell tenni, ha valaki rosszul lesz a környezetünkben. Növényi Norbert a stressz-kezelésről tart előadást. A mentőcsoporttal tartó művészek pedig azt is megmutatják, hogy lehet valójában oldani a feszültséget egy kis zenével és tánccal. Végezetül a jelenlévőket finom falatokkal kínálják.

A program az egész család számára hasznos elfoglaltságot nyújt. A helyszínen jelentkezni lehet a mentőcsoport települési szervezetébe, de a belépés nem kötelező. Részletes információk a mentőcsoport honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.