- hirdetés -

Mi kérdezünk, te válaszolsz, és ha jó a válasz, ráadásul még szerencséd is van, másodmagaddal elmehetsz síelni Ausztriába. Mehet?

Az idei téli szezon eddig nem volt valami havas, inkább tavaszi a hangulatunk De mi teszünk róla, hogy garantáltan belecsöppenjen a télbe az, aki velünk játszik.

Te is akarsz ilyen csodás helyen pihenni? Játssz és nyerj!
Te is akarsz ilyen csodás helyen pihenni? Játssz és nyerj!

A KIFT-92 utazási iroda két fő részére ajánlott fel síutat Ausztriába. A játék nyertese március 15-ig használhatja fel a 70 ezer forint értékű utazást, ami maximum 5 éjszaka, félpanziós ellátással. A nyertes az utazási irodában kiválaszthatja a javasolt utak közül a neki legmegfelelőbbet, de ráfizetéssel hosszabb ideig is maradhat, illetve síelhet. (A KIFT-92 utazási iroda 2013. év végén új helyre költözött, a címe Orosháza, Könd u. 58).

És hogy a sífelszereléssel se kelljen bajlódni, arról a Bundzsi Sportszer gondoskodik. A két nyertesnek a síútra teljes sífelszerelést (síléc, sícipő, síbot, bukósisak) biztosít a Tas utcai sportszaküzlet.

A játék a Facebookon fut, február 26-a 18 óráig. Ekkor sorsolunk majd, hogy ki mehet síelni. Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz az OrosCafé Facebook oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon az OrosCafér oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.