- hirdetés -

Az orosházi Fidesz sajnálja, hogy az ellenzéki párt ismét előtérbe helyezte a „furkósbotpolitikát”.

Pénteken írtuk meg, hogy dr. Dancsó József polgármestert kinevezték a Magyar Államkincstér élére, ezért lemond polgármesteri és országgyűlési képviselői mandátumáról. Az MSZP orosházi szervezete erre úgy reagált, hogy “a csúfosan leszerepelt polgármestert felfele buktatja a Fidesz”. A Fidesz helyi szervezete most közleményben válaszolt a szocialistáknak.

Szerintük az, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felkérte dr. Dancsó Józsefet a Magyar Államkincstár elnökének, nemcsak az ő személyes elismerése, hanem megtiszteltetés minden orosházi számára.
„Sajnáljuk, hogy a helyi MSZP nem képes osztozni ebben az elismerésben, holott február elsejétől az egyik legnagyobb és legfontosabb gazdasági intézményt irányíthatja dr. Dancsó József!

Elkeserítőnek tartjuk továbbá, hogy alig néhány nappal azután, hogy a polgármester 2014-re a politikai béke létjogosultságát hangoztatta évértékelő interjújában, a Fetser-Füvesi páros ismét előtérbe helyezte a tőlük jól megszokott furkósbotpolitikát! Ez is csak azt bizonyítja, hogy az elkövetkezendő időszakban a Gyurcsány Ferenccel összeállt MSZP és annak helyi bukott politikusai nem fognak válogatni az eszközökben, hogy hatalomvágyukat kielégítsék!” – zárul a Fidesz közleménye.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.