- hirdetés -

Péntek este tartotta ötödik évzáró programját az orosházi birkózóklub. Elismerték az edzők, a versenyzők munkáját.

December 13-án este az Október 6. utcai edzőteremben gyűltek össze az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzői, edzői, a szülők és támogatók. Már hagyományos karácsonyi rendezvényét tartotta az egyesület, a programon több mint kétszázan vettek részt. Szél Attila klubelnök ismertette a 2013-as esztendő legfőbb történéseit, eredményeit, majd dr. Dancsó József polgármester köszöntötte a megjelenteket, kiemelve a város gazdag és sokszínű sportéletét, a Spartacus eredményességét.

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub 103 versenyzője 64 megmérettetésen vett részt az idei esztendőben. A fiatalok kilenc országban léptek szőnyegre, ahol 91 arany-, 89 ezüst- és 114 bronzérmet szereztek. A mérleghez tartozik a 25 negyedik, a 62 ötödik és a 4 hatodik hely, és a jó csapatbajnoki helyezések, a klub ezzel a nyolcadik helyen zárt az országos ranglistán.

– Vegyes érzelmekkel vagyunk az év iránt, a nyolcadik helyen végeztünk az országos rangsorban. Főként a nagyobbak tudtak eredményeket elérni, a kisebbekre még sok gyakorlás vár, hogy új bajnokokat nevelhessünk. Az alapozás már megkezdődött, emellett több sportolónk válogatott edzőtáborokban vesz részt a következő időszakban. Az év utolsó napjaiban lesz egy kis szabadság, majd január elejétől újraindul a munka. Bízom benne, hogy 2014-ben is ott leszünk a legjobb tíz egyesület között – mondta el az OrosCafénak Szél Attila klubelnök.

A péntek esti ünnepi program keretében megköszönte a klubvezetés a versenyzők, edzők munkáját, elismerést kaptak korosztályonként azok, akik dobogón végeztek. Az év legeredményesebb birkózója Kránitz Adrián lett, második Szél Balázs, harmadik pedig Sepeczán János.

Az elismerések átadása után következhetett a vacsora, az est ezen részében már a kikapcsolódásé volt a főszerep. Ismét egy kellemes, baráti programot tölthetett el a „Spartacus-család” az Október 6. utcai teremben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.