- hirdetés -

A PC Trade Kft. év végén számos nyereménnyel kedveskedik vásárlóinak. Elsőként október végén futott a Helloween – Helló Wien! fantázianevű játék, a sorsolás Móricz Sándornak kedvezett, így a két fős bécsi adventi utazás is őt illeti. (x)

Ezúton is gratulálunk neki. A nyertessel beszélgettünk.

– Nagyon meglepett a nyeremény, hiszen az ilyen játékokban még sosem volt szerencsém. Köszönöm a PC Trade-nek, hogy az ünnepek előtt további élményekkel gazdagodhatunk párommal.

Természetesen a lehetőséget a nyereményre Sándor teremtette meg magának, hiszen a játékban való részvétel egyetlen feltétele egy 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás volt valamelyik PC Trade szaküzletben.

– Rendszeres vásárlója vagyok a PC Trade Kft-nek, munkámból kifolyólag és hobbimból adódóan is mindig érdekelt az informatika világa és a technikai újdonságok. Többnyire követem a trendeket és az otthoni eszközeimet is igyekszem időről időre cserélni. Azért szeretem a PC Trade-et, mert azon kívül, hogy mindig megtalálom itt, amit keresek, az értékesítők megosztják velem személyes tapasztalataikat illetve a szakértelmükről már számtalanszor megbizonyosodtam.

Móricz Sándornak (b) Krémer Csaba üzletágfelelős adta át a PC Trade ajándékát
Móricz Sándornak (b) Krémer Csaba üzletágfelelős adta át a PC Trade ajándékát

A nyertes kiemelte még, hogy a Linamar Hungary Zrt. rendszergazdájaként is kapcsolatban áll PC Trade Kft-vel és csak jó tapasztalatokat szerzett a céggel kapcsolatban informatikai beszerzéseik során.
– Külön örülök annak, hogy a PC Trade Kft. nyitott az összes Linamar-os dolgozó informatikai igényére, problémájára és plusz kedvezményben részesülünk, amennyiben a PC Trade-et keressük fel vásárlásaink céljából.

Sándor és kedves párja nemcsak a bécsi adventi vásárt várja már, hisz a nyereményút során egyéb programok is várnak rájuk.

– Azon kívül, hogy elvegyülhetünk a bécsi vásári forgatagban, nagyon várjuk még, hogy megkóstolhassuk a Hauswirth Csokoládégyár kóstolóit és édességeit, illetve az óbecsei Schnapsmuseum italkülönlegességei is különleges gasztroélményt fognak nyújtani. Még egyszer köszönjük a lehetőséget!

Sándor példája is mutatja, hogy érdemes felkeresni a következő hetekben a PC Trade Kft. szaküzleteit, hiszen további nyereményjátékok várják a vásárlókat, melyekben többek között egy 100.000 Ft értékű wellness utalványt is nyerhet a szerencsés.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.