- hirdetés -

Barátok, táncbemutatók, egy kellemes este – szombaton ismét báloztak Antali Zoltán tanítványai.

December 7-én este a Székács iskola díszterme adott otthont a Felnőtt Tánciskolások 26. Báljának. Az Antali Zoltán táncpedagógus vezette tánciskola csoportjai mutatták be, mit tanult az elmúlt hetekben, hónapokban. Egy hangulatos estét töltöttek el középpontban a tánc szeretetével.

– Elérkeztünk a 26. bálunkhoz, ami azt jelenti, hogy 13 éve folyamatosan működik a felnőtt táncoktatás Orosházán. Ezúttal is szép létszámmal gyűltünk össze. Latinos estét szerveztünk, mambo, rumba, cha-cha-cha, salsa, a mindenki által kedvelt latin táncok mellett természetesen a keringők sem maradhattak el a bálról – mondta el Antali Zoltán táncpedagógus.

A tánciskolások bemutatták, mit tanultak az elmúlt hónapokban (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
A tánciskolások bemutatták, mit tanultak az elmúlt hónapokban
(klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Kezdők és a haladók lelkesen mutatták be a tanultakat, a meghívott vendégek pedig tapssal köszönték meg a hangulatos táncokat.
– Nagy örömünkre szolgál, hogy ezúttal is sok új vendég érkezett a bálunkra. A tánc a legnemesebb emberi kapcsolat, barátságokat teremt, közösséget formál. És valóban, idegen emberek jönnek a tanfolyamra, barátokká válnak, majd a tánciskolát követően is összetartanak – hangsúlyozta Antali Zoltán.

A szombat esti bálról összefoglalót láthattok kedden este az Orosházi Városi Televízióban a híradó után, Kommentár nélkül.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.