- hirdetés -

A Nemzet Színésze Szabó Gyula lánya, a Jóban Rosszban napi sorozat sztárja szülővárosában, Orosházán játszott hétfőn.

A Jóban Rosszban tévésorozat sztárja Szabó Zsófi hétfőn szülővárosában, Orosházán lépett színpadra Gregor Bernadett, Harsányi Gábor, Németh Kristóf, és Szabó Máté társaságában. A Francia négyes avagy négyen a kanapén című pikáns bohózat teltházas közönséget vonzott, az előadást megelőző héten már alig lehetett jegyet kapni. A nézőtéren ülők hangos nevetéseit is figyelembe véve a darab igazán nagy sikert aratott.

Szabó Zsófia édesanyja révén kötődik Orosházához (Fotó: zetapress)
Szabó Zsófia édesanyja révén kötődik Orosházához (Fotó: zetapress)

Az előadás után a színfalak mögött Szabó Zsófival beszélgettünk, aki bevallotta, hogy kicsit elérzékenyült, amikor délután beült a színházi buszba és elindultak Orosházára.
– Nagyon jó érzés volt a színpadon állni, és tudni, hogy én idevalósi vagyok. A közönség soraiban biztos ültek anyukám régi ismerősei, iskolatársai, vagy a barátnőinek a gyerekei, szóval valóban különleges érzés volt, és bízom benne, hogy akik láttak a színpadon, azok büszkék rám – mesélte a színésznő.

Zsófi megosztotta orosházi emlékeit is, ezek közül az első, amikor az öccse született, és nagyon siettek Orosházára, mert édesanyjuk mindkét gyermekét itthon hozta világra. Gyerekkori visszaemlékezések között kutakodva az is eszébe jutott, hogy nagymamája egy rózsaszín panellakásban lakott, és sokat jártak együtt a piacra.

A színésznő édesapja Szabó Gyula Kossuth-díjas színész, a Nemzet Színésze. Kettőjük viszonyáról elmesélte, hogy a legnagyobb öröm az életében, hogy Szabó Gyula lánya lehet, ő nevelte fel, vitte a szavalóversenyekre, és ott volt az első premierjén. Zsófi számos darabban játszott már, egyenlőre a mozi hiányzik még színészi munkásságának palettájáról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.