- hirdetés -

Megnyitotta képviseleti irodáját a piacvezető Generali biztosító Orosházán.

A Vörösmarty utca 17. szám alatt található iroda tanácsadóihoz bármilyen, a biztosítási területen felmerülő kérdéssel fordulhatnak az érdeklődők, független attól, milyen biztosítással rendelkeznek, mely biztosító ügyfelei – tudtuk meg Tomka Anna ügyvezetőtől. Az orosházi irodában 13 tanácsadó (közülük négy orosházi) nyújt teljeskörű segítséget az ügyfeleknek.

A tanácsadók létszámának bővítése mellett megyeszerte további irodák nyitását is tervezik. Az országban ez a második iroda, mely az ún. franchise rendszerben megnyílt, ahogyan Tomka Anna fogalmazott: a Generali égisze alatt, de külön vállalkozásként működnek.

– Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, irodánkban tanácsadót választhat, minden biztosítási területet érintő kérdését megválaszoljuk, széleskörűen tájékoztatjuk. A célunk, hogy hosszú távon stabil, megbízható partnerek legyünk – emelte ki Kiss Endre ügyvezető.

A Generali több mint 200 terméket – többek között gépjármű felelősség-, kisállat-, rossz idő elleni, jogvédelmi biztosítást – kínál, melyet személyre szabottan vehetnek igénybe az ügyfelek.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.