- hirdetés -

Vége a fagyi szezonnak, vége a Hóvirág fagylaltbárnak is – ez azonban közel sem igaz. Prémium minőségű csokoládéval, bonbonokkal, forró csokival és teával várja az édes élmény kedvelőit az üzlet. 

A magas minőségű, prémium csokoládéról sokaknak valószínűleg a belga csoki jut eszükbe – helyesen. Ezzel bonbon, szórt táblás csoki, vagy épp forrócsokoládé formájában már Orosházán is találkozhat az, aki igazán finom édességre vágyik, elérhető áron.

Különleges és minőségi kínálat
Különleges és minőségi kínálat a Hóvirágban

– Mindig a frissességre helyezzük a hangsúlyt, ezt tartottuk szem előtt a fagyik készítésekor, és most, a csokoládéknál is –tudtuk meg Asztalos Nóra és Csizmadia Szabolcs üzletvezetőktől. Mint mondják, az orosháziak még barátkoznak a kézműves bonbonokkal, és a naponta cserélődő kínálattal, de azt tapasztalják, itt helyben is kezd terjedni a „csokoládé-kultúra”.

A naponta változó és széles kínálatban a hagyományostól az egészen különlegesig találkozhat édes élménnyel a betérő, olyanokkal például, mint a vörös-boros málnás, eredeti, francia konyakban áztatott meggyes, vagy épp a citromos ganázs krémes édességekkel.

A diabéteszesekre gondolva cukormentes csokoládé is kapható. Az, aki melegedne, többféle forró csoki, vagy épp nyolcféle tea közül válogathat, emellett sütemények, pohár krémek is becsábítanak a Kossuth utcai üzletbe – mindezt persze kifogástalan minőségben.

A karácsony elmaradhatatlan kelléke a szaloncukor. És ha már bonbon, prémium csokoládé, miért ne készülne a tradicionális édességből a Hóvirágban is? Csak a fantázia szabhat határt a különlegességeknek, de a hagyományos ízvilágot kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző falatokat.

Mindig friss bonbonokkal, csokoládékkal, süteményekkel, rendelésfelvétellel vár a Hóvirág, egészen tavaszig, a fagyi szezon kezdetéig.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.