- hirdetés -

Múlt, jelen és jövő egy helyen. Ezek alapján gondolhat múzeumra a kedves olvasó, de rosszul tenné. Kötődik a régihez, mégis előrelátóan tervez és diktálja a trendet: ez mind Herjeczkiné Ruhmann Csilla ajándékboltja Orosháza új főterén.

– Tavaly decemberben volt 30 éve, hogy vállalkozó lettem. Pont a 30. évforduló napján értesítettek, hogy sikerrel pályáztam egy üzlethelyiségre az új főtéren. Úgy éreztem, ezt az ajándékot kaptam „születésnapomra” a sorstól. Hálás vagyok, hogy megvalósíthattam az álmom, ezt az üzletet, mely tökéletesen illik a főtér hangulatához. Az ajándékbolt kialakítása körül sok volt a tennivaló, a férjem rengeteget segített. A bolt berendezésének egy része családi örökség. A zöld szekrény a nagyié volt, a bölcsőben anyut ringatták. Jó, hogy ezek a tárgyak velem vannak – emelte ki Herjeczkiné Ruhmann Csilla.

Herjeczkiné Ruhmann Csilla (Fotó: Rajki Judit)
Egyedülló, varázslatos a főtéri bolt kínálata (Fotó: Rajki Judit)

– Bízom benne, hogy a bolt egyedülálló, varázslatos kínálata ihletet nyújt minden betérőnek, és arra készteti, hogy otthonába is magával vigye ezt a különleges világot. A polcokon az angolos és mediterrán hangulatú kincsek mellett szép számmal találunk hazai készítők termékeit is – mondja Herjeczkiné Ruhmann Csilla, akinek mottója „ha van mit csinálnod, ha van kit szeretned, ha van mit remélned, minden napod ünnep”.

A SZIN-VONAL boltok tulajdonosa fontosnak tartja, hogy itthoni kézművesek által készített tárgyak is megjelenjenek a boltban, mert ettől válik különlegessé és otthonossá az üzlet. Ez az egyediség nyújt lehetőséget arra, hogy a vevők személyre szóló ajándékot rendeljenek. Az ajándéktárgyak nemcsak a szép szeretetéről, de a kiteljesedésről, a kreativitás, a fantázia kifejezéséről is szólnak. A tárgyak, a berendezés mind-mind élményt nyújtanak.

– Sok dicséretet kapott a bolt a megnyitása óta a vásárlóktól, barátoktól, számomra a legszebbet mégis a fiam írta – meséli Csilla. – „Már eddig is nagyon büszke voltam az édesanyámra, de most úgy gondolom, igazán nagyszerűt alkotott …” Ez a legnagyobb elismerés a számomra. Igyekszem képezni magam, hiszen a trend mindig változik. Szeretnék ablakot nyitni a világra és megmutatni azt, hogy mindezt Orosházán is meg lehet találni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.