- hirdetés -

Két kiállítás, kifogott büntető, két rúgott gól. NB III-as csapatunk megküzdött a 3 pontért.

FC Dabas – Orosháza FC 1 – 2 (0 – 1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Dabas, 100 néző
Vezette: Molnár Attila (Szép II. Sándor, Nagy Tímea)

Dabas: Szabó – Tóth, Szirtesi, Takács, Bán – Buczkó, Csendes (Palchuger 56.), Wilson, Gáspár – Szabó B., Kerekes (Csombók 80.)
Edző: Keresztúri András

Orosháza: Bordás – Pénzváltó, Makra, Tóth, Szabó N., Bálint, Nyéki (Pál 86.), Ferenczi, Füredi – Csák (Albert 91.), OIáh (Styecz 61.)
Edző: Kvasznowszky József

Kiegyenlített első 20 perc után az orosházi Bálint lökött a 16-oson belül, ezért a játékvezető 11-est ítélt a hazaiak számára. Ráadásul Bálintot második sárga lapja miatt ki is állította, így emberhátrányba kerültünk. Szirtesi büntetőjét azonban Bordás óriási bravúrral védte.

A 43. percben Csák Zoltán bal oldali beadását a berobbanó Oláh Zsolt passzolta 4 méterről a hálóba, 0 – 1.

Az 52. percben egy remek kontra támadás végén Csák keresztlabdáját Nyéki emelte a kifutó kapus felett 13 méterről a hálóba, 0 – 2.

Az 58. percben buktatásért Füredit is kiállították csapatunkból. A kettős emberelőnyben játszó Dabas támadott, de az OFC Bordás vezényletével hősiesen állta a rohamokat.

Ez egészen a 87. percig ment is, de ekkor Csombók egy bal oldali beadást közelről a hálóba perdített, 1 – 2

Az utolsó percekben hatalmas erővel támadott a Dabas, de 9 emberrel is sikerült mindent kivédekezni, így megérdemelten nyertük meg a meccset.

Keresztúri András: – Jól kezdtük a mérkőzést, a lehetőségeinket azonban nem tudtuk kihasználni, emiatt a sors megbüntetett minket.

Kvasznowszky József: – A mérkőzés elején véleményes büntetőhöz jutott a Dabas, amit Bordás háríotott. A két kiállítás miatt majdnem végzetes hátrányban kerültünk, de a mai napon igazi csapatként működött az Orosháza.

Az OFC szeptember 28-án, szombaton a Dunaharasztit fogadja hazai pályán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.