- hirdetés -

Szűcs Ágnes egyik álmát váltotta valóra azzal, hogy Orosházán elsőként nyitott Flabélos szalont, május elején.

Hosszú keresgélés után megtalálta a szépségipar azon területét, amelyben fantáziát lát és meg kereste a lehetőségeket is, hogy elsőként nyithasson Orosházán Flabélos üzletet.

– A szépségipar mindig is vonzott, de nagyon sokáig keresgéltem, mire rátaláltam arra, amivel igazán szeretnék foglalkozni. Korábban nem volt lehetőségem, hogy ilyen területen dolgozzak, majd jött a szalon ötlete, és az ehhez szükséges tanfolyam után végül sikerült megvalósítani. A városban rengeteg önmagával elégedetlen, idő- és mozgás hiányos emberrel lehet találkozni. Ezért esett a Flabélosra a választásom, mert ez nem egy egyszerű alakformáló gép, hanem az igények szélesebb spektrumát is ki tudja elégíteni – mesélte Szűcs Ágnes üzletvezető.

(Fotó: Rajki Judit)
(Fotó: Rajki Judit)

Ennek a fajta készüléknek az alakformálás mellett rehabilitáló funkciója is van. Csontritkulásban és izomsorvadásban szenvedőknek kimondottan jótékony hatású, oldja a stresszt, javítja az immunrendszert, az állóképességet, valamint az anyagcserét is. Az utóbbi miatt elősegíti a fogyást, a zsírégetést, és a vendégek elmondása szerint már néhány hét után csökkenti a narancsbőrt.

– A nyitást követő első hetekben nehézséget jelentett, hogy csak egyetlen géppel indultunk, a kereslet viszont meglepően nagy volt. Mivel a következő készülék csak két hónappal később érkezett, meg kellett hosszabbítottuk a nyitva tartást – mondta az üzletvezető.

A szalon szeptember elsejével a Kazinczy közbe költözött, mivel a korábbi üzlethelységet kinőtte. Most két készülék, valamint közkívánatra egy ismert kockahas gép várja a vendégeket.

– Nagyon pozitív visszajelzéseket kapok, folyamatosan figyelem a vendégeim igényeit, személyre szabott edzéstervet készítek, és létrehoztam a gyereksarkot is. Nagyon sok kisgyermekes anyuka jár hozzám, akik magukkal hozzák csemetéjüket. A játszósarokban a gyerekek is elfoglalják magukat és egyetlen percre sem kell szem elől veszteni az édesanyát, amíg ő egy kicsit a saját testével foglalkozik – mesélte az üzletvezető.

A közeljövőben további bővítések várhatók az alakformáló testkezelések irányába. Ágnes folyamatosan keresi a lehetőségeket, valamint beszélget a vendégeivel, milyen szolgálatatásra lenne még igényük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.