- hirdetés -

Aki nem szereti a férfi feneket, az ne kattintson tovább. Birkózóink az edzőtáborban villantottak. 16+-os tartalom jön!

Tegnap írtunk arról, hogy az Orosházi Spartacus birkózói edzőtáborban vannak a héten. A birkózás egyébként sem a puhányok sportja, de azért az alapozás és a napi két edzés az durván kemény tud lenni még a sokat megélt karfiolfülűeknek is.

De úgy tűnik, annyira mégsem fáradnak ki a nap végére a srácok, hogy a hülyeség ne kerüljön előtérbe. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi fotó, amire a Facebookon akadtunk.

Íme a felnőtt birkózócsapat - ha likeolni akarod a képet, kattints!
Íme az orosházi birkózócsapat egy része – ha likeolni akarod a képet, kattints!

Igen kérem, ez az orosházi birkózó csapat hátulról, gatya nélkül. Bevallom, csorgott a könnyem a nevetéstől röhögéstől, amikor megláttam, de rögtön jött is a kérdés, hogy ezt miért?

1000 like és tényleg megfordulnak?

Tárcsáztuk is gyorsan a birkózóklub elnökét, Szél Attilát. A kérdésre, hogy meséljen erről a képről, bosszankodással válaszolt. No nem azért, mert kikerült a fotó netre, hanem mert őt kihagyták a buliból.
– Amikor pénz kell, vagy elintézni valamit, mindig megtalálnak, de amikor ekkora poénról van szó, elfelejtenek, pedig beálltam volna én is  – mondta a telefonba nevetve a klub elnöke.

Elmondta, hogy azóta kifaggatta a srácokat és kiderült, hogy az ötlet a gyopárosi edzőtáborban jött.
– Esett az eső, senki nem volt a strandon, amikor Páli Sanyi edző felajánlotta, bemutat egy „seggest” a uszodában – innen indult el az egész sztori. Ahogy az lenni szokott, ha ennyi férfiember össze van zárva egy hétre és még keményen edzenek is, akkor előbb-utóbb jönnek a poénok. A többit a kép elmondja – tette hozzá Szél Attila.

Na de milyen a visszhangja a képnek?
– Nagyon sok emberrel beszéltem már róla, néhányan túlzásnak tartják de a nagy többségnek tetszik. Ez az egész egy poén, a helyén kell kezelni a dolgot. Tegnap mentek fel orosházi birkózók Budapestre, már ott is tudtak a fotóról, mindenki jót derült rajta. Egyébként valamennyi résztvevőt megkérdezték, benne vannak e, hogy kitegyék a képet a Facebookra. Mindenki beleegyezett, ahogy abba is, hogy ha megvan az ezer lájk, megfordulnak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.