- hirdetés -

Új programsorozatot indított a városmarketing iroda, az első TDM-Party vasárnap este volt a főtéren, ahol utcazenészek szórakoztatták a közönséget.

A Turisztikai Desztináció Menedzsment városmarketing irodája szeretné minél inkább élettel megtölteni a főteret, ezért is indította el új programsorozatát, a TDM-Partyt. Az iroda vezetője, Dedák Angéla elmondása szerint a rendezvények célja, hogy az orosháziak és az itt nyaraló vendégek egy kis szórakozást találjanak estéiken, és belakják a teret.

– Az egész TDM-Partyt minimális költségvetésből próbáltuk megtervezni és megszervezni – mondta Dedák Angéla. –  Olyan egyesületeket és művészeket keresünk meg, akik szeretnének bemutatkozni Orosházának, és szerintem ez a tér kitűnő lehetőséget ad erre.

Zeneszóval az orosházi főtéren a TDM-Party keretében (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Zeneszóval az orosházi főtéren a TDM-Party keretében (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A vasárnapi programon orosházi és környékbeli zenészeket kértek fel egy kis utcazenélésre, a muzsikusok és a kongások mellett Béres Bence (gitár) és Kovács Szabolcs (ének) is zenélt a főtér közönségének.

– Nagyon boldogan vállaltuk a felkérést, hogy egy estére felcsapjunk utcazenésznek – mondta el Kovács Szabolcs. – Ilyet még sosem csináltunk, de nagyon érdekes, és fantasztikus hangulata van.

A következő TDM-Partyt augusztus 24-én tartják, ahol főként orosházi tánccsoportok mutatkoznak majd be.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.