- hirdetés -

Újra együtt szórakozott az üvegváros a Lakótelepi napon, amit immár 14. esztendeje szervezett meg a körzet önkormányzati képviselője, Burka László.

A hőség miatt most kicsit később érkeztek az érdeklődők, de pénteken késő délután már több százan voltak a Czina iskola pályáján. A gyerekek játszottak a várban, de emellett sétakocsikázás, arcfestés, ugrálóvár, lufifújó bohóc is várta őket.

– A szponzorok támogatásának köszönhető, hogy mindezt ingyen vehették igénybe az itt élő gyerekek. Így, a magunk módján segítünk a nehezebb helyzetben vagy nagycsaládban élőknek – mondta el érdeklődésünkre Burka László. A képviselő hozzátette, hogy erre az eseményre soha nem hívnak sztárvendéget, a körzetben élő tehetséges gyerekek és fiatalok a fellépők, ugyanis a saját értékeiket akarják bemutatni.

A gyerekek voltak az igazi főszereplők (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit)
A gyerekek voltak az igazi főszereplők (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit)

Volt családvédelmi tanácsadás, vetélkedők, íjászat. Bemutatkoztak az üveggyári iskola karatésai és kick-boxolói, fellépett a Best Dance Company és a Candy Dance Crew táncsoport, énekelt Bakos Bettina, majd este volt Capueira bemutató és a tűzzsonglőrök is elkápráztatták a közönséget. A tűzijáték után pedig a Zimányi Trió játszott az utcabálon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.