- hirdetés -

Elégedett az orosházi búvárúszó a Világjátékokon elért eredményeivel.

Mint korábban megírtuk, hazánk 98 fős delegációval vesz részt a nem olimpiai sportágak legnagyobb nemzetközi seregszemléjén Kolumbiában.

Július 25-én kezdődött el a versenysorozat, a IX. Világjátékokon többek között búvárúszásban, erőemelésben, fallabdában, íjászatban, siklóernyőzésben, ritmikus gimnasztikában, strandkézilabdában, szumóban versenyeznek sportolóink, köztük két orosházi, a búvárúszó Károlyi Csilla és az erőemelő Szabó Ágnes.

Az uszonyosoknál a nyitónapon elmaradt az érem, de pontszerző helyekkel gazdagodott a magyar küldöttség. Károlyi Csilla előbb a 200 méteres felszíni távon végzett hatodikként, majd kiegészülve Székely Lillával, Senánszky Petrával és Debreczeni Hajnalkával, a 4X100 méteres váltó tagjaként lett ugyancsak hatodik helyezett – számolt be a Caliban rendezett játékok első napjairól a Magyar Olimbiai Bizottság honlapján.

Károlyi Csilla elégedett egyéni eredményével és a váltóéval is. A célja az volt, hogy bekerüljön a nyolc legjobb közé és megjavítsa az országos bajnokságon úszott idejét. Mindkettőt elérte.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.