- hirdetés -

Harmadik alkalommal rendezett családi napot a Teréz utcai Platán Idősek otthona. Csütörtökön egész napos programokkal, színes műsorokkal várták az otthon lakóit, családtagjait.

A már hagyománynak számító családi napon a legkisebbektől a legidősebbekig várták az érdeklődőket. A lakók közül sokan régen, vagy nagyon ritkán találkoznak hozzátartozóikkal, így ez a nap nagyon jó alkalom volt a kapcsolatok ápolására.

– A családtagok részéről nagy az érdeklődés, szinte az egész napot itt töltik, kedvező programokkal, közös ebéddel látjuk őket vendégül – mondta el Vaszkán Erzsébet, az Egységes Szociális Központ vezetője.

A színpadon egymást követték az otthon lakói, dolgozói, akik vidám előadásokkal szórakoztatták a közönséget, és a Silver táncegyesület növendékei is felléptek. A gyerekeket játszóház várta, ahol a nagyszülők is segédkeztek, a kisebbek kipróbálhatták a korongozást, maguk készíthettek agyag dísztárgyakat.

Az egészségsarokban mérésekkel várták az érdeklődőket, volt kézműves-vásár, és amatőr festők képeiből kiállítás. Közös, ünnepi ebéd után tombolával tehették próbára szerencséjüket a vállalkozó szelleműek. A rendezvény fő célja az volt, hogy az otthon lakói kellemes napot töltsenek családtagjaik körében, ez sikerült is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.