- hirdetés -

Magas minőség, elérhető áron: ez jellemzi a Csapó Bútort. Egyedi készítésű konyhabútoraikat nem csak itthon, de még Svájcban is dicsérik.

Saját tőkéből, kicsiben kezdték – ahogy bővült a bolt, úgy nőttek a bútorok is. Csapó János és felesége, Erika 1997 óta büszke tulajdonosai a bútorgyártó üzemnek, 2010 óta pedig a bemutatóteremnek is. A háttér adott volt, mert János szülei bútorüzletben dolgoztak. Ő maga faipari, míg Erika kereskedelmi iskolát végzett. Evidensnek érezték tehát, hogy éljenek a bútorüzlet kínálta lehetőségekkel.

Fő profiljuk az egyedi gyártás a vevő elképzelései szerint, ezen belül úgy látták, a konyhabútorra, gardróbszekrényre és irodabútorra mutatkozik igazán igény.
– Ez egyébként is egy speciális terület, mert milliméterről milliméterre kell megtervezni és elkészíteni az egyes darabokat. Nincs két egyforma konyha, a méretek kötöttek, egy bútor mégis egyediben az igazi – foglalta össze Csapó János.

(Fotó: Rajki Judit)
Egyedi elképzeléseket valósítanak meg a Csapó Bútornál (Fotó: Rajki Judit)

A szakember hozzátette, egy egyszerű tévéállvány elkészítésére ugyanakkora figyelmet fordítanak, mint egy magas kategóriájú konyhagarnitúrára.

Bútoraik hírét az elégedett vevők viszik a legjobban: sokan érkeznek hozzájuk úgy, hogy már látták korábban valamelyik munkájukat rokonoknál, szomszédoknál, ismerősöknél, esetleg munkahelyen. Főként helyiek keresik őket, emellett Békés megyéből érkezik a legtöbb felkérésük. De akár Budapestre és a Balaton környékére is készítenek bútorokat, ha úgy adódik; a legtávolabbi pont eddig Svájc volt az évek során. Ide jelenleg is szállítanak magas minőségű, prémium konyhabútorokat, gardróbszekrényeket.

Emellett haladnak a korral: svájci útjaik során francia konyhastúdiókban fordultak meg, ahol a legújabb trendeket is elleshették, így tartva a lépést a piacon megjelenő újdonságokkal.  Jelenleg hét fő dolgozik a Csapó Bútornál, szeretnének új gépeket is beszerezni, és a létszámot is bővítenék.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.