- hirdetés -

Rengeteg bútort legyártottak, beszereltek, de még mindig vannak új kihívások és megoldandó feladatok a Csapó Bútor Kft. előtt. A cég kínálatában a konyhabútorok gyártása mellett a a beépíthető készülékek forgalmazása is egyre nagyobb szerepet játszik. Otthonfelújítási kisokos sorozatunkban ezúttal őket mutatjuk be.

– Bútorokat, főként konyhabútorokat gyártottunk és gyártunk. Méretre a megrendelő elképzelése, igényei szerint. A cég sokat bővült az elmúlt években az indulásához képest. A konyhabútor mellett egyéb bútorokat, irodabútorokat is készítünk.

A lényeg, hogy egyedi igények szerint dolgozunk, sokszor a belső építészekkel közösen. Ez úgy történik, hogy összeül a belső építész, mi és a megrendelő, az egyeztetések végeredményeként kialakult látványterv, méretek alapján elkészítjük a megálmodott bútorokat olyan anyagokból, kiegészítőkkel, fogantyúval vagy éppen fiókokkal, mint amilyet a megrendelő szeretne – ismertette a részleteket Csapó János, a cég ügyvezetője.

Az egyedi konyhabútor gyártás mellett beépíthető készülékek forgalmazása is fontos szerepet játszik a cég kínálatában.

Szakmai segítség, tanácsadás

– Amikor az ember már látja a helyszínt, akkor már rendszerint jönnek az ötletek. A kiindulási alap mindig az, hogy milyen készülékeket kíván beépíteni az ügyfél. Ezen túl a front – a bútor eleje – határozza meg az egésznek a stílusát. Milyen anyagokból, milyen díszítéssel, milyen színben készüljön. Ha ez megvan, adunk többfajta frontra árajánlatot és készítünk egy számítógépes látványtervet.

Ha ez is tetszik a megrendelőnknek, akkor az üzemünkben legyártjuk a megálmodott konyhát és szakembereink be is szerelik. Milliméter pontossággal az adott helyre tervezve. Nem kell alakítgatni, itt kifúrni, ott levágni belőle, mint ez a boltban vásárolt bútoroknál szinte törvényszerűen előfordul. Olyan lesz, mint amilyet szeretett volna és az sem lényegtelen, hogy az elkövetkező években, hisz benne él, mindig jó érzéssel tekinthet a bútorára – teszi hozzá az ügyvezető.

Az egyedi konyhabútor gyártás mellett beépíthető készülékek forgalmazása is fontos szerepet játszik a cég kínálatában.

A Kórház utcai mintaboltban számtalan fajta, kialakítású, stílusú színű bútorlap, a rengeteg fogantyú, kiegészítő elem, a hagyományostól az általuk gyártott akril munkalapokig mind megtalálhatók, megnézhetők. Szerencsére van segítség, hisz Csapóné Erika személyeben ezek avatott ismerője igazítja útba a vevőket. Az ügyfelek elégedettsége, ajánlásai dicsérik munkáját. (x)

A szakembereket az alábbi elérhetőségeken tudják keresni:
www.csapobutor.hu,
info@csapobutor,
06 30/2288-022,
06 30/5985-282

Konyha stúdió: 5900, Orosháza, Kórház utca 14.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.