- hirdetés -

Több mint 130 versenyző készült a megmérettetésekre és tanult új elemeket, technikákat.

Július 1-je és 5-e között rendezték az IBKHF nyári és válogatott edzőtáborát Orosháza-Gyopárosfürdőn. Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület tájékoztatása szerint 110 karatés tréningezett, és napi négy edzésen sajátította el a technikákat, fejlesztette tudását.
A tábort shihan Zsiga Zsolt 5. danos mester, a nemzeti válogatott szövetségi kapitánya vezette, munkáját sensei Horpácsik György 4. dan, sensei Máté Róbert 4. dan, senpai Gottfried Sándor 2. dan és sempai Olasz Attila 1. danos mesterek segítették, és irányították a válogatott versenyzők munkáját.
– A válogatott 60 fős szűk kerettel állt össze gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt és senior versenyzőkkel, őket segítették a bő keretbe behívott karatésok. A tábor érdekessége volt, hogy az utánpótláskorú és felnőtt versenyzők egy időben, egy helyszínen készültek – mondta el shihan Zsiga Zsolt 5. danos mester.

A karatésok sokat tanultak  a táborban (Fotó: egyesület)
A karatésok sokat tanultak a táborban (Fotó: egyesület)

A táborban shihan Brezovai Sándor 6. danos mester is edzést tartott. A válogatott versenyzők következő nagy megmérettetése július 11-e és 15-e között lesz az olaszországi edzőtáborban, ahol külföldi versenyzőkkel mérik össze tudásukat.

Szintén Gyopárosfürdő adott otthont a nyári aerobiktábornak. Az orosházi egyesület szakmai felkészítő programja keretében 24 versenyző készült Zsigáné Mezei Beáta vezetőedző irányításával a nyári bemutató fellépésekre. A táborban napi két edzéssel és rengeteg szabadprogrammal várták a fiatalokat, akik sok új aerobikelemet tanultak.

Fotók a táborokról ide kattintva, az orosházi egyesület facebook oldalán.

Köszönik a támogatóknak: Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltatói Zrt., TRY-BÉTA Kft., A-Híd Zrt., O.K.K.SZ.K. Egyesület, IBKHF Szövetség, Orosházi Média Kft.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.