- hirdetés -

Az Orosháza FC kiesett az NB II-ből, és az eddigi trénerrel nem hosszabbítottak. A kispadra az egykori játékos és edző ül.

Az NB II-ből kiesett Orosháza FC labdarúgó csapatánál edzőváltás történt. Hétfőn este Restály György ügyvezető szóban megegyezett Kvasznovszky Józseffel.

Kvasznovszky József újra Orosházán (Fotó: Melega Krisztián)
Kvasznovszky József újra Orosházán
(Fotó: Melega Krisztián)

Így a jövőben a városban igen népszerű „Kvasz” foglalja el a csapat kispadját. Az eddigi edző, Major László szerződése június 30-án lejár, a felek nem hosszabbítottak.

Kvasznovszky József játékosként és edzőként is megfordult már csapatunknál. 2009 és 2011 között vezette az OFC-t, irányításával 2010 tavaszán NB III-as bajnokságot nyert az Orosháza. A szurkolók ismét tőle várják a sikert.

Az új tréner kérdésünkre elmondta, hogy a csapat anyagi kondíciói alaposan megcsappantak, így első lépésként el kell beszélgetni a játékosokkal és fel kell térképezni, hogy az új kondíciók mellett kire lehet számítani a jövőben. Nem titkolt cél, hogy új, elsősorban orosházi-és környékbeli fiatalok érkezésével új impulzusok érjék a csapatot.

Az Orosháza FC július 8-án kezdi meg a felkészülést az NB III-as küzdelmekre. A bajnokság augusztus 17-én rajtol.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.