- hirdetés -

Yellineck Baranya megye egyik legnagyobb elektronikus-, és modern tánczenei fesztiválján zenélt.

Az orosházi Yellineck (eredeti név: Jellinek János) először 12 évesen próbálta ki, milyen DJ pultnál zenélni, és szórakoztatni a bulizó tömeget. Ez annyira meghatározó élmény volt számára, hogy folyamatosan kereste a lehetőséget, hol tud zenélni. Szerencsére, egy jó ismerős szegvári diszkója mindig szívesen várta. Később pedig több szórakozóhelyen is megcsillogtathatta tudását, tehetségét.

Yellineck János
Yellineck

Elmondása szerint egy angliai útja során találkozott egy pécsi sráccal, akiről kiderült, hogy több fesztivál szervezője, ennek az ismeretségnek köszönhetően volt lehetősége fellépni Baranya megye egyik nagy volumenű elektronikus-, és modern tánczenei fesztiválján, az Aura Festivalon június 8-án. Ezen a rendezvényen 20 több neves és külföldi DJ is zenélt.

– Szeretek zenélni, ez az életem. Természetesen örülnék egy kis hírnévnek, de a legfontosabb számomra, hogy a DJ pult mögött állhassak és az én zenémre bulizzon a tömeg – mondta Yellineck.

A 21 éves Jellinek János DJ Antoannal járja az ország bulijait, tavaly pedig közösen megnyerték a Compact Disco remix versenyt, ahol az ország legjobb DJ-i mérték össze tudásukat.

Nézd meg a nyertes remix videóját!

http://youtu.be/9yPF4Bcooz0

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.