- hirdetés -

25 egyesület 380 családja kapcsolódott ki egy közös rendezvényen Gyopárosfürdőn.

A dél-alföldi régió nagycsaládosai számára gyermek- és családi napot tartottak szombaton Gyopárosfürdőn. A rendezvényen 25 egyesület 380 családja vett részt, összesen 1500-an érkeztek számos településről, hogy együtt szórakozhassanak.

A családokat programok sokasága várta a fürdő területén. A strandolás mellett különböző extrém sportok próbálhattak ki a bátrabbak, a kevésbé vállalkozó kedvűek különböző sportbemutatókat tekinthetek meg.

A családi napon a strandolás mellett a sport kapta a főszerepet (Fotó: egyesület)
A családi napon a strandolás mellett a sport kapta a főszerepet (Fotó: egyesület)

A rövid műsor után lehetőség adódott a mászófal kipróbálására, az ügyességi vetélkedő keretében pedig rekesztornyok épültek. A kretívabbak kézműves foglalkozásokon vehettek részt, volt mézkóstoló is, valamint szépségtanácsadás ajándékokkal, játékokkal. A MI-Értünk Egyesület, az Egészségsziget Egyesület, valamint a Vöröskereszt is képviseltette magát a rendezvényen.

– A családi napon mindenki megtalálta a kedvére való szórakozási lehetőséget, a visszajelzések azt igazolják, a családok jól érezték magukat, és élményekkel gazdagodva tértek haza –tájékoztatott Benedek Szilvia a régiós titkár.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.