- hirdetés -

Németh Éva bronzérmet szerzett nemzetközi mezőnyben, több orosházi birkózó edzőtáborozott a válogatottal, a veteránok pedig a Húsvét Kupán jártak.

Bulgária adott otthont a hétvégén a Petko Szirakov és Ivan Iliev junior birkózó emlékversenynek, melyen a magyar válogatott tagjaként orosházi birkózók is szőnyegre léptek. A nők 67 kg-os mezőnyében Németh Éva osztrák és török ellenfelekkel vívott csatát, és végül a bronzérmet szerezte meg a várnai versenyen – tudtuk meg az Orosházi Spartacus Birkózó Klubtól. Kelemen Zsolt szabadfogásban 55 kg-ban mérte össze felkészültségét, és az ötödik helyen zárt. Kránitz Adrián és a Spartacusban birkózó, de a szerb válogatott tagjaként versenyző Nagy Tamás nem értek el helyezést.

Az orosházi birkózók egy csoportja Tatán készült. Meghívást kapott az ifjúsági válogatott edzőtáborába Villim István, Hódi Kevin, Rácz György és Szél Balázs, utóbbi versenyzőnk sérülés miatt nem tudott részt venni a tatai felkészülésen.

A veteránok is szőnyegre léptek a hétvégén. Mezőfalván rendezték meg a Húsvét Kupa veterán kötöttfogású versenyt, melyen C korosztály 69 kg-ban Páli Sándor első helyet szerzett, míg E korosztály 76 kg-ban Hencz Gyula lett aranyérmes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.