- hirdetés -

A Rekviem Temetkezés immár huszadik éve szolgálja és segíti a hozzátartozókat gyászukban Orosházán és a környező településeken. (x)

A cég 1993-ban alakult családi vállalkozásként, akkor vették át az akkori Megyei Temetkezési Vállalattól az orosházi Győry Vilmos téri irodát. Mára megújult, méltó környezetben várják a gyászoló családokat.

– A céget édesanyám, Lászlóffy Zoltánné alapította, tőle vettem át a stafétát 2008-ban. Feladatunk nemes és komoly, hiszen különleges szolgáltatást kell nyújtani a gyászukban megrendült hozzátartozók számára – fogalmaz Lászlóffy Róbert.

Az Orosházi Evangélikus Egyházközség 2000-ben szavazott bizalmat a Rekviem Temetkezésnek és szerződést kötött velük az evangélikus felekezetű temetők, az Alvégi, Felvégi, Szentesi úti, Corvin úti és gyopárhalmi, illetve a kardoskúti üzemeltetésére. 2009-ben a katolikus egyház is őket bízta meg a temetőüzemeltetéshez és temetési szertartáshoz tartozó feladatok ellátásával az Alvégi, és a Laposi temetőkben.

A Rekviem Temetkezés irodája a Győry Vilmos téren található

– Az evangélikus és katolikus egyházak bizalma és segítsége nagy erőt ad a feladataink maradéktalan elvégzésére, és a hivatásunkként választott tevékenységünk iránti elkötelezettségben – mondja a cégvezető.

Orosházán kívül Battonyán és Nagybánhegyesen is a Rekviem üzemelteti a köztemetőket. Ahogyan városunkban, úgy a vidéki helyszíneken is elkötelezetten végzi feladatát a temetkezési vállalkozás. Battonyán bemutatóterem kialakításával is segítik a helyi lakosok kegyeleti ügyintézését, a közelmúltban pedig Medgyesegyházán nyitottak irodát és bemutatótermet. A Rekviem így az ott élőknek is választási lehetőséget, és magasabb színvonalat biztosít a gyásszertartás lebonyolítása során.

A nagymúltú cég hosszú évek tapasztalatával, kiemelkedő szakmai tudásával biztos pont a gyász óráiban. A hozzátartozók kívánságainak figyelembe vételében szervezik meg a temetkezés szerteágazó feladatait, méltó keretet adva a búcsúzás nehéz perceihez.

A Rekviem Temetkezésben kezdetben négyen dolgoztak, most viszont már tizennégy teljes munkaidőben foglalkoztatott személy látja el a feladatokat Orosházán.
– Ily módon egy jól összeszokott csapat végzi a szigorú fegyelmet és nagy odafigyelést igénylő feladatokat. Bízom benne, hogy a jövőben is a hozzátartozók megelégedésére tudjuk végezni mind a temetkezési, mind pedig a temetőüzemeltetési munkáinkat, szolgáltatásainkat – zárta Lászlóffy Róbert.

Rekviem Temetkezés
Orosháza, Győry Vilmos tér
Éjjel-nappali ügyelet: 06/68 411-053; 06/30 577-0599

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.