- hirdetés -

A fiatal labdarúgók sok gólt rúgtak és sok tapasztalatot gyűjtöttek.

A X. Kolláth Béla emléktornán képviseltette magát az OMTK-ULE 1913 Utánpótlás Labdarúgó Egyesület az U-11-es korosztályával. A 20 csapatos tornát Szolnokon és Rákóczifalván rendezik, a mieink az utóbbi helyszínen léptek pályára. Az orosháziak két csapattal neveztek, Berta József edző elmondta, valamennyi focistája játéklehetőséghez jutott.

A C-csoportban játszó gyerekek első meccsüket a Jászárokszállás ellen játszották, ahol győztek 4-0-ra. A következő ellenfél a Tisza Volán volt, ellenük döntetlen lett az eredmény. A rendező Rákóczifalvától kikaptak 3-1-re, utolsó meccsükön pedig a Lurkó Focimánia ellen 6-0-ra nyertek. A csoporton belül a rosszabb gólkülönbség miatt 3. lett a csapat, így nem jutott a legjobb 8 közé.

A D-csoportban a másik csapat megverte első ellenfelét, a Szentesi Farkasokat 6-0-ra. A Szarvastól kikaptak 1-0-ra, a Szanda Focisulitól pedig 6-0-ra. Utolsó mérkőzésükön a Tiszakécskével játszottak a srácok, a meccs végeredménye 1-1 lett. Így csoporton belül a 4. helyezettek lettek.

– Összességében jól szolgálta a felkészülést az emléktornán nyújtott teljesítmény. A gyerekek játéka sokat fejlődött, az edzések között jól jött ez a színvonalas teremtorna – értékelt Berta József.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.