- hirdetés -

Szegeden lépett pályára focicsapatunk, kihagyták a helyzeteket.

A NB III-as Tisza Volán vendégeként lépett pályára szombaton délelőtt az Orosháza FC labdarúgó csapata. A fáradt csapat benyomását keltó OFC kihagyta helyzeteit és egygólos vereséget szenvedett.

Tisza Volán — Orosháza FC 1—0 (0—0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés
Szeged,Felső Tisza parti stadion műfüves pályája, 100 néző
V.: Csamangó

Szeged: Dongó – Pénzváltó, Szabó A., Dargó, Kormányos, Buzási, Harmos, Grünvald, Kazi, Szélpál, Beretka. Játszottak még: Szabó M. (kapus), Boros, Szabó D., Puhalák, Péter-Szabó, Heredea, Varga M., Mucsi, Füle. Vezetőedző: Tóth Ákos.

Orosháza: Bordás D. — Kerepeczki, Futaki (Milenkovics), Endy, Szabó N. (Szűcs D.) — Ács, Ondrejó (Juhász N.), Varga R. (Kerekes I.), Végh, Petrovics (Bernát) — Tóth D. Vezetőedző: Major László.

Kiegyenlített első félidő után a második játékrészben a törökországi edzőtáborból hazatérő Tóth Dani előbb fejjel, majd lábbal találta telibe a kapufát. Ezután Végh Ariel és Bernáth Peti bizonyította be, hogy ki lehet hagyni a legnagyobb helyzetet is. Amint ilyenkor lenni szokott, egy kontratámadás végén a 82. percben Szabó Mihály Dániel révén a szegediek megszerezték a vezetést és mint később kiderült, a győztes találatot.

Edzői nyilatkozatok:

Tóth Ákos: — Az időszaknak megfelelően nem volt túlságosan magas színvonalú a játék, de mindkét csapat becsülettel küzdött, hozzáállásunkkal nagyon elégedett vagyok. Viszonylag kevés helyzet adódott mindkét kapu előtt, de míg a vendégek három-négy nagy lehetőségüket nem tudták gólra váltani, addig mi értékesíteni tudtuk egyik ziccerünket.

Major László: — Nem várt vereség, de remélem, még időben jött.

Az Orosháza FC február 6-án, szerdán a Mátrai stadion salakján mérkőzik a Méhkerék csapatával. A találkozó kezdési ideje: 18 óra. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.