- hirdetés -

Január 30-án harmadik tesztmérkőzését játszotta az Orosháza FC labdarúgó csapata. Major László legénysége végig egyenrangú ellenfele volt a listavezető Előrének.

Békéscsaba 1912 Előre SE – Orosháza FC 2–1 (0–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba, Kórház utca, 150 néző. V.: Barta.

Békéscsaba: Scekic – Tolmbaye, Botis, Lengyel D., Juhász Gy. – Raducu, Makra, Postolache – Obot, Randelovic, Leucuta. Játszott még: Nagy B., Mészáros, Balázs, Horváth T., Majoros, Huszár, Svärlea. Vezetőedző: Dajka László.

Orosháza: Molnár T. – Kerepeczki, Milenkovic, Futaki, Szabó N. – Ondrejó, Varga R., Ács, Végh – Tóth D., Bernát. Játszott még: Bordás D., Szűcs D., Petrovics, Kerekes I., Juhász N. Vezetőedző: Major László.

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, a szitáló eső nehezítette a játékosok dolgát. Az 50. percben a román Svarlea egy gyors góllal előnyhöz jutotta az Előre csapatát, 1–0.

A 62. percben az egykoron Orosházán futballozó Randelovic rúgta a labdát a bal alsó sarokba, 2–0.

Csapatunk a 67. percben szépített. Végh A. oldalról belőtt szabadrúgását Futaki fejelte közelről a hálóba, 2–1.

A mérkőzés hajrájában az Orosháza támadott, de a csabai védelem szilárdan állt a lábán, így maradt a minimális arányú hazai győzelem.

Edzői nyilatkozatok:

Dajka László: – Jó iramú, pörgős meccset játszottunk a jól felkészített szomszédvárral. A hangsúly még mindig az újak tesztelésén van.

Major László: – Amíg nem fáradtunk el, megfelelő teljesítményt nyújtottunk. Ha egyre több műfüves pályán játszunk, erősebbek leszünk.

Az OFC legközelebb február 2-án, 11 órakor lép pályára a Tisza Volán vendégeként.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.