- hirdetés -

Táncosokkal telt meg vasárnap a művelődési ház koncertterme.

A Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola társastáncos tanulói december 16-án táncgála keretei között vizsgáztak. A művelődési ház koncertterme megtelt táncosokkal, szülőkkel, hozzátartozókkal és a táncot kedvelőkkel. A több mint egy órás műsor keretében felléptek Horváthné Kriczki Zita és Gulyás Miklós tanítványai.

Az első évfolyamos tanulók először mutatták meg tudásukat a közönségnek. Voltak, akik nagyon bátran vették ezt az első megmérettetést, de bizony akadtak néhányan, akik igen nagy lámpalázzal táncolták végig programjukat. A több éve itt tanuló táncosok már nagy rutinnal, önbizalommal léptek parkettre és táncoltak formációkat, valamint páros standard és latin koreográfiákat. A közönség nagy tapssal jutalmazta a sok jó produkciót.

A gálát Orosháza város Önkormányzata, a Tánc- és Mozgáskultúráért Alapítvány, valamint a Muzsikáló Gyermekekért Alapítvány támogatta. A sok szép, látványos, színes táncruha elkészítéséhez a különböző versenyeken való részvételhez járulnak hozzá a támogatók.

A program végén a szülők megvendégelték a résztvevőket, volt ott sok-sok szendvics, sütemény, üdítő. Mind a résztvevők, mind a közönség nagyon jól érezték magukat, kellemes hangulatot teremtett a sok szép tánc és a karácsony hangulatát idéző zenék is. A következő félévben újabb fellépések következnek, már készülnek a februári Zene-Tánc-Humor estre, valamint a Tavaszi Művészeti Fesztiválra, ami áprilisban lesz megrendezve.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.