- hirdetés -

A dobogón várja a tavaszi folytatást az orosházi csapat az NB I/A-ban, míg az NB I/B-ben szoros mérkőzésen minimális vereséget szenvedtek a lányok a Postás otthonában.

Asztalitenisz SE Orosháza I. – Békési TE 10 – 8 NB I/A női asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza

A megyei rangadón a vendégcsapatot a kiegyenlített teljesítményt mutató, rutinos Dr. Bergné Balas Lucia tartotta partiban, míg a hazaiaknál Szabó Mariann és az elmúlt héten igazolt, és a távollévő Fehér Zsófiát helyettesítő Csáki Rita vitte a prímet. A találkozó második felében az ASE 8-5 arányú vezetésre tett szert, majd 9-6 után Csáki biztosította be a győzelmet. Az összkép alapján döntetlen színezetű mérkőzésen az egységesebb orosházi csapat szerezte meg a két bajnoki pontot, ezzel a listavezetőtől két pontra lemaradva a dobogón várja a tavaszi folytatást.
Győztesek: Szabó Mariann, Csáki Rita 3-3, Balogh Klaudia 2, Czvalinga Dóra 1, valamint a Balogh – Csáki páros 1.

Postás SE IV. – ASE Orosháza II. 10 – 8 NB I/B női asztalitenisz-mérkőzés, Budapest

A Postás fiatalok ellen Andrási Kinga fegyelmezett játékával valamennyi egyéni mérkőzését megnyerte, míg Fórizs a megszokottnál halványabb játékot mutatott. A két újonc teljesítménye egy győzelemre volt elegendő, így nem sikerült a fővárosi pontszerzés – tudtuk meg Bogdánffy Csaba vezetőedzőtől.
Győztesek: Andrási Kinga 4, Fórizs Dorottya 2, Benkő Anett 1, valamint az Andrási – Fórizs páros 1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.