- hirdetés -

A serdülő csapatbajnokságon és a MOATSZ kupán is asztalhoz álltak az orosházi tehetségek.

A közelmúltban rendezett Országos Serdülő Csapatbajnokságon a csoportmérkőzések első fordulójában Fehér Zsófia két, valamint Benkő Anett és Séllei Anett 1-1 győzelmével 4-2 arányban nyert az ASE Orosháza együttese a Mohácsi TE ellen. Ezt követően mindhárom lány 1-1 mérkőzést nyert az esélyesebb Egri ÁFÉSZ feletti 4-1 arányban megnyert találkozón, melyen a Fehér – Séllei párosunk biztosította be a győzelmet.

A négy közé jutásért a harmadik helyen rangsorolt Kecskeméttől 4-1 arányban vereséget szenvedtünk, győzelmünket Fehér Zsófi aratta. Ezzel az eredménnyel együttesünk az újoncokhoz hasonlóan az ötödik helyen zárták a versenyt.

Egy másik versenyen is játszottak az orosházi fiatalok. A MOATSZ Kupa csoportmérkőzései során Benkő Anett és Séllei Anett is 1-1 győzelmet aratott és mindketten döntő játszmában szenvedtek vereséget a továbbjutást eldöntő mérkőzéseiken.

– Fehér Zsófi a ranglista eredménye alapján kiemeltként a főtáblán kezdett ahol először 4-0 arányban nyert Frecska Éva (Postás SE) ellenében, majd a nyolc közé jutásért 4-1 re múlta felül Korda Kittit (Statisztika PSC). Ezen a találkozón végig koncentrált hiba nélküli teljesítményt produkált. A négy közé jutásért szoros játszmákban 4-1 arányú vereséget szenvedett Fehér Orsolya (Statisztika) ellenében, ahol nagyszerű poénok után apró elkerülhető hibákat követett el, így szintén ötödik helyezettként zárta a versenysorozatot – mondta el edzője, Bogdánffy Csaba.

Balogh Klaudia és Fehér Zsófia a válogatott tagjaként vesz rész november 7-11 között a Magyar Nemzetközi Ifjúsági Bajnokságon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.