- hirdetés -

Csalami László életmód-tanácsadó ingyenes előadásaira várja az érdeklődőket.

Csalami László életmód-tanácsadó tanulmányait az Egyesült Államokban végezte táplálkozástudomány és az alternatív gyógyászat területén, az elkövetkezendő napokban az ott tanultakat szeretné megosztani mindazokkal, akik egészségesen, kiegyensúlyozottan szeretnének élni.

A művelődési ház második emeleti kamaratermében október 29-e és november 14-e között ingyenes ismeretterjesztő előadásaira várja az érdeklődőket, az előadások kezdete 18 óra. Október 29-én, hétfőn az egészséget károsító szokások a téma, október 30-án, kedden Az önuralom, a siker titka előadásának címe. November 5-én, hétfőn a legjobb étrend szerepel a terítéken. November 7-én, szerdán a nélkülözhetetlen testmozgás, november 12-én, hétfőn a lelki egészség szerepéről, november 14-én, szerdán a kitartás titkáról beszél a szakember.

Csalami László ingyenes, személyre szabott életmód tanácsadással is segíti az érdeklődőket, jelentkezni az előadások előtt vagy a művelődési ház recepcióján lehet. A tanácsadásról részletesen itt olvashatsz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.