- hirdetés -

A fürdő felhívására 134 gyerekrajz és gyurma alkotás érkezett be. A Facebookon is szavazhattok a legjobbakra.

A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából a gyopárosi fürdő rajzpályázatot hirdetett általános iskolás gyerekeknek. Erre a várakozásokat messze felülmúlóan összesen 127 rajz és 7 gyurmából készült alkotás érkezett be.

Az alkotásokat szakavatott művészek zsűrizték. F. Varga Mária és Horváth János alaposan átnézte a beérkezett képeket és kiválasztotta közülük az általuk legjobbnak ítélt műveket. Arról, hogy itt milyen díjak nyerhetők, ide kattintva olvashattok bővebben.

A rajzok és gyurmakompozíciók október 13-23 között a fürdőben tekinthetők meg, ahol sorszám alapján szavazni lehet rájuk. A fürdő weboldalára is feltöltötték a gyerekrajzokat, itt lehet megnézni az összeset.

A közönségdíjas alkotásra a fürdő Facebook oldalán lehet szavazni ide kattintva október 23-ig. A legtöbb likeot kapó alkotás lesz a közönségdíjas. 

A győztesek nemcsak maguknak, hanem osztályuknak is örömet szereznek. Ugyanis mindkét korcsoportban az első 3 helyezett, a különdíjas és a közönségdíjas elviheti az osztályt és két pedagógust egy vidám fürdőzésre Gyopárosfürdőre.

A fürdő a diákoknak rendszeresen ír majd ki pályázatot a jövőben, és a díjazott alkotásokat dicsőségfalon helyezi el az élményfürdő galériáján. Ezen kívül a fürdőkultúra témában igény szerint látogatja az iskolákat különféle tematikus napokon, rendhagyó környezetismeret, történelem, vagy osztályfőnöki óra keretében. Az előadásokról bővebb információ ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.