- hirdetés -

Szombaton és vasárnap rendezték Budapesten a hagyományos Duna Kupa versenyt, melyen a serdülő válogatott tagjaként Fehér Zsófia is játéklehetőséget kapott.

A csapatversenyek során Zsófi Nagypál Mártával a negyedik helyen végzett az osztrák, szlovák és magyar „A” egységek mögött.

A serdülő egyéni verseny csoportköréből másodikként jutott tovább, mivel Harbrich Leoni ellen 3-2-re veszített, de ugyanilyen arányban diadalmaskodott az osztrák Fuch Sandra és a szlovák Horváthová Simonával szemben.

Fehér Zsófia

A keresztbejátszások következtében a verseny későbbi győztese és a két nap alatt veretlenségét megőrző osztrák Mischek Karoline- akit mások megszorítani sem tudtak – hatalmas csatában 3-2 arányban verte meg versenyzőnket, aki végül a negyedik helyen zárta az egyéni versenyt.

Az összetett pontversenyt az osztrákok nyerték, akik mögött nagy meglepetésre a magyar „B” egység – soraiban Fehér Zsófival – lett ezüstérmes a magyar „A” valamint a szlovák válogatottak előtt.

– Zsófi a két nap során fokozatosan lendült játékba és összességében kiemelkedő játékkal kellemes meglepetést szerezve zárta a versenysorozatot – mondta el a tehetséges lány orosházi edzője, Bogdánffy Csaba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.