- hirdetés -

A Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) országos szervezet munkáját segíti majd.

Sándor Enikő elnyerte a 2012/2013-as Vodafone Magyarország Alapítvány Főállású Angyal címet. Pályázata a „Vissza a jövőbe!” címet viseli. A meghirdetett program célja a társadalmi felelősség vállalás szorgalmazása. Az egyik közösségi oldalon lehetett pályázni, továbbá választani kellett egy civil szervezetet, ahol egy éven keresztül dolgozik majd az angyal. A kétszáz pályázó közül hárman lettek angyalok, köztük az orosházi Sándor Enikő, aki 1998 óta az Orosházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) tagja.

Sándor Enikő

– A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság országos szervezet munkáját segítem majd, amely összefogja a hazánkban működő gyermekönkormányzatokat – tájékoztatott Enikő. – Projektem célja, hogy minél több településen jöjjön létre és fejlődjön az ifjúsági korosztályt összefogó szerveződés, ezáltal biztosítva a fiatalok számára a hasznos szabadidő eltöltését és a korosztályi érdekképviselet fejlődését. Céljaim között szerepel az is, hogy ismertessem a pályázati és forrás lehetőségeket, hogy tevékenységeik a települések hasznára váljanak.

A másik két angyal Sütő Zsanett, aki a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt segíti majd, és Kravalik Brigitta, aki a MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesületért dolgozik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.