- hirdetés -

Kiállítások, fesztiválok, mozi, felvonulás, születésnap.

Petőfi Művelődési Központban:

A Petőfi Művelődési Központ színháztermi előterében az Újfalussy István 80. születésnapja alkalmából rendezett kiállítás október 10-ig tekinthető meg. A kiállítást szeptember 21-én 17 órakor Pribék Endre művésztanár nyitja meg.

Mozi:

Szeptember 29-én 17 órától a Jégkorszak 4– Vándorló kontinens című színes, szinkronizált amerikai animációs filmet vetítik a Petőfi Művelődési Központban.

Rákóczitelepi sportpályán:

I.Rákóczi fesztivál a rákóczitelepi sportpályán szeptember 22-én. A zenés ébresztő és a megnyitó után 9:30-tól átadják a Rákóczitelepért emlékplakettet, lesz bográcsos főzőverseny, süti sütő verseny, íjászat, arcfestés, ingyenes ugrálóvár, játszóbusz, focimérkőzések, barkács-bazár és lesznek népi kirakodók is. Sportbemutatókkal és tánccsoportok fellépésével várnak mindenkit. 19 órától vacsorával zárul a nap a Közösségi Házban.

Árpád-kertben:

I.Vadkörte fesztivál lesz szeptember 21-22-én az Árpád-kertben. Színes programokkal, gasztronómiai versennyel, kreatív pályázattal, játékos vetélkedőkkel és színpadi programokkal várják az érdeklődőket. Bővebb információ: 68/411-048, vagy a PMK honlapján.

Orosháza utcáin:

Az Orosházi Kerékpárosok Érdekvédelmi Egyesülete (OKÉ) Orosházán megtartja a szeptember 22-i kerékpáros felvonulását. Az egyesület közös kerékpározásra hívja a város lakosságát szeptember 22-én, 16 órára az Eötvös térre. A kerékpáros csapat rendőri kísérettel járja majd végig Orosháza több útját.

Evangélikus gyülekezeti házban:

Tipegő Istentisztelet várja a 0-5 éves korú gyermekeket és családjukat szeptember 23-án, vasárnap 10 órától az evangélikus gyülekezeti házban.

Máltai Játszótéren:

Második születésnapját ünnepli szeptember 29-én a Máltai Játszótér. A jeles nap alkalmából a dolgozók egész nap színes programokkal várnak minden gyermeket és felnőttet. Lesznek sportbemutatók, ének- és tánccsoportok fellépései, vetélkedők. A napot könnyűzenei koncert zárja. A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a játszótér dolgozói.

Szarvasi Vízi Színházban:

Színházi előadásokkal, táncestekkel, ingyenes programokkal augusztus végéig várja az érdeklődőket a Szarvasi Vízi Színház (www.viziszinhaz.hu, www.jegy.hu).

Jókai Színházban:

A békéscsabai Jókai Színház programjai itt találhatóak: www.jokaiszinhaz.hu.

Városi Képtárban:

Korbely István festőművész kiállítása október 9-ig tekinthető meg.

Városházi Galériában:

Lukács Ádám fotókiállítása látható október 19-ig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.