- hirdetés -

Július elsejétől nevet váltott a Gyopár Club Hotel, új elnevezése Alföld Gyöngye Hotel.

Orosházának már a 19. században volt Alföld szállodája, igaz a belvárosban. A régi épület lebontása után épült egy új, ugyancsak Alföld Szálló nevet viselő létesítmény, amely évekig a város kedvelt szórakozóhelyének számított.

– A névválasztáskor szempont volt, hogy a múltat összekössük a jelennel és a jövővel. Nem titkolt tervünk, hogy az Alföld Gyöngye Hotelt, teraszos éttermével,az orosháziak kedvelt szórakozóhelyévé, környezeti adottságainak köszönhetően kikapcsolódásra, zöld pihenőre alkalmas hellyé alakítsuk – tájékoztatott Menyhárt Kitti értékesítési és marketing vezető. A szállodát körülvevő őspark erre a legmesszebbmenőkig alkalmas, a gyerekek számára most készül a szálló mellett egy gyönyörű játszótér.

Változatos ételek, kedvező árak (Fotók: Kecskeméti Krisztina)

Az Alföld Gyöngye név hallatán az emberek Gyopárosfürdőre gondolnak, azzal azonosítják. A névválasztással azt szeretnénk elérni, hogy Gyopárosfürdőnek legyen hivatalos szállodája is, így együtt komplexumot alkotva, fürdőt, szállodát, szabadidő parkot, kikapcsolódást jelentsen az Alföld Gyöngye név.

Az Alföld Gyöngye Hotel éttermét Harsányi Márton étteremvezető és Dobos Tibor séf vezeti.

– Éttermünk 120 vendég ellátására alkalmas, rendezvények lebonyolítását 200 főig vállaljuk. Elsősorban az itt élő embereket szeretnénk a konyhánkkal, háziasan elkészített ételeinkkel kiszolgálni. Bevezetett szolgáltatásunk a menüs étkeztetés, amit helyben és házhoz szállítással is kínálunk. Nemrég kiegészítettük a napi menüsort választható ételekkel, hogy minél többen találjanak kedvükre valót, és változatos legyen a mindennapos étkezés – árulta el az étteremvezető. Az alapanyagokat helyi termelőktől szerezzük be, így biztosítják az ételek frissességét és kedvező árakat. Továbbra is szerveznek kisebb nagyobb rendezvényeket, esküvőket. Aki kellemes környezetben szeretne születésnapot, keresztelőt ünnepelni, vagy épp csak baráti összejövetelt tartani, kérjen árajánlatot, ismerje meg a lehetőségeket.

Hétvégenként svédasztalos ebéd

A hotel meglepetéssel is készül.Augusztus 26-án, vasárnap szabadszedéses ebédre várják a vendégeket 11 és 15 óra között. Kínálatukban a hagyományos magyar ételek mellett szerepelnek olyan orosházi különlegességek, mint az orosházi tányéros leves, vagy túros rétes. A könnyű ételt kedvelő hölgyeket párolt zöldséggel és csirkemellel várják, a gyerekeknek rántott sajtot, spagettit ajánlanak. Tervezik, hogy hétvégenként elérhető áron, 1750 forint/fő (gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, 14 éves korig 990 forint)  rendszeresen megrendezik a szabadszedéses (svédasztalos) ebédeket, hogy alternatívát kínáljanak azoknak, akiknek épp nincs idejük főzésre, vagy csak kellemesen szeretnének eltölteni egy vasárnap délutánt.  Havonta egyszer gasztronómiai meglepetés estet szerveznek, és egy zenés, táncos hely kialakítása is a tervek között szerepel.

 A gyerekek hamarosan birtokba vehetik a szép játszóteret, labdázhatnak, tollasozhatnak, míg a szülők egy kicsit beszélgethetnek egy kávé, egy sütemény, vagy épp a csokiszökőkút mellett.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.