- hirdetés -

A tavalyi férfiak napi rendezvény sikerén felbuzdulva a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete hölgy tagjai elhatározták, hogy ez évben is egy meglepetés-műsoros rendezvénnyel rukkolnak elő.

Teljes titoktartás mellett folytak az előkészületek, a műsorszámok próbái, kizárólag csak azon hölgyek tudtak róla, akik konkrét szereplői voltak a műsornak. Hatalmas várakozás előzte meg a rendezvényt. Bár május 19-én, 10 órára volt meghirdetve, az egyesület férfi tagjai már 9-től izgatottan gyülekeztek a helyszínen, Gyopároson, a volt Határőr Pihenőházban. Pontosan 10 órakor mintegy 80 fő jelenlétében Kunos Sándorné ny. határőr alezredes, az egyesület titkára nyitotta meg a rendezvényt, stílusosan határőr egyenruhában.A köszöntőbeszéd és a versek elhangzása után néptánc-műsorral szórakoztatták a jelenlévőket, majd a női énekkórus adott elő népdalokat, katona- és határőr dalokat.

Remek hangulatban telt a férfinap (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Utolsó számként a „nyugdíjas nénik” fergeteges táncműsora zárta az előadást, amely hatalmas sikert aratott. Az egyesület hölgy tagjai kis ajándékkal kedveskedtek valamennyi jelenlévő férfinak. Ezt követően, de már a műsorszámok közti szünetben is különböző tesztekkel, ügyességi versenyszámokkal tették próbára a férfiakat. A vetélkedő győztesei értékes ajándékokkal térhettek haza. A rendezvényt végül, a már előkészített helyszínen, szalonnasütés és vidám éneklés, beszélgetés zárta. Az egyesület férfi tagjainak jól fel kellett kötni azt a bizonyos textilneműt, hogy a 2013. nőnapi rendezvényt hasonló színvonalon tudják megszervezni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.