- hirdetés -

Minden évben virággal köszönti női tagjait a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete. A hagyománynak számító rendezvényre körülbelül százan érkeztek a Petőfi Művelődési Központba. A megnyitó versek után a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei zenéltek, majd a közös ebéd, a tombola és a szórakozás következett.

Az elmúlt két évben a járvány miatt csak képeslapokkal, üzenetekkel és e-mailben tudták köszönteni a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének hölgy tagjait nőnap alkalmából. Március 3-án azonban ismét megrendezhették az eseményt, így személyesen adhatták át jókívánságaikat.

– Az egyesületünk minden évben köszönti nő tagjait, a mostani rendezvényre körülbelül százan érkeztünk. Nagy öröm, hogy ismét személyesen adhatjuk át a virágot és a képeslapot, amire az elmúlt években nem volt lehetőségünk. A rendezvényeink mindig jó hangulatban telnek, ez a mai sem lesz másképp. Egyik tagtársunk énekelni fog, de a tánc és a tombola sem marad el – mondta Mojsza József, a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének kultúrfelelőse.

A megnyitó elején Kovács Kristóf, a református iskola hetedik osztályos tanulója nőnapi verssel köszöntötte a megjelent a hölgyeket, majd Rácz Mihály, nyugállományú rendőrezredes beszédében üdvözölte az egyesület női tagjait.

– El kell mondjam, számomra mindennap nőnap, így szeretettel köszöntöm ma is minden bájos hölgy ismerősöm – kezdte az egyesület tagja, majd egy verssel folytatta köszöntőjét – Hozzáteszem, az igazi férfi mindennap érezteti, elmondja a mai nap üzenetét, hogy a nőket tisztelni, becsülni, szeretni kell, mert kijár nekik. Egyre kevesebb az egymással való törődés, pedig mindez csak rajtunk múlik. A világ azért van, hogy valahol otthon legyünk benne, a női kedvesség, báj, szeretet, mosoly, ölelés, egy finom ebéd, az anyaság, a társunk, pedig melegséget hoz ebbe az otthonba – hangsúlyozta Rácz Mihály.

A rövid köszöntők után átadták az egyesület hölgy tagjainak szánt egy-egy szál virágot és képeslapot, majd a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak műsora következett. A zene és az egyesület tagjainak énekes produkciói után következett a közös ebéd, majd tánc és a tombolák sorsolása zárta a programot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.