- hirdetés -

Április 28-29-én Jánoshalmán rendezték meg az Ifjúsági, Junior és Masters Fekvenyomó Országos Bajnokságot. Az orosházi toldisok kiváló eredményeket értek el.

Imre Daniella a 72 kilós súlycsoportban 80 kg-os teljesítményével ifjúsági korosztályban első, még juniorban harmadik helyen végzett a jánoshalmi országos bajnokságon. A wilks pontszámítás szerint abszolút 3. helyezett lett az ifjúságiak között – írja az orosházi klub Facebook oldalán. Haklik Dorottya +84 kilógrammban indult, és három érvényes nyomással, magabiztos 70 kilós teljesítményével ifi első, junior második helyet szerzett.

Az orosházi fiúk is jól szerepeltek. Takács Ákos 59 kg-ban versenyzett. 120,5 kg-os nyomásával új országos csúcsot állított fel, és junior kategóriában megnyerte a súlycsoportot. Kovács Norbert a 83 kilósok között szerepelt. 155 kg-os nyomásával juniorban a második helyet szerezte meg. A vasárnapi versenynap is hozott orosházi sikert. Horváth Mihály 120 kg-ban 92,5 kilós nyomásával a juniorok között aranyérmes lett. A férfi csapatunk a harmadik helyet szerezte meg.

Musztafa Imre vezetőedzőtől megtudtuk, Schneider Erzsébet a 72 kilósok mezőnyében a masters korosztályban mutatta be tudását az országos bajnokságon. Az orosházi sportoló 95 kg-ot teljesített, ezzel a dobogó legfelső fokára állhatott fel. A mastersek között abszolútban harmadik lett.

Képekért kattintsatok ide, az Orosházi Toldi SE facebook oldalára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.