- hirdetés -

Hétfő délután lép pályára csapatunk az NB II-es labdarúgó bajnokság 25. fordulójában, a mérkőzést közvetíti a Sport2. 17.15-kor kapcsoljatok a sportcsatornára és szurkoljatok!

Rendhagyó időben, hétfő délután lép pályára csapatunk az NB II-es labdarúgó bajnokság 25. fordulójában. Ennek egy oka van: a sportcsatorna kérésére az MLSZ módosította az eredeti időpontot. A találkozó 17.30-kor kezdődik a Tiszaligeti Stadionban. A mérkőzés játékvezetője: Becséri Dániel (Viszokai L., Becséri I.)

Csapatunk vasárnap a mérkőzés idejében tréningezett a Mátrai Stadionban. Az edzés után kértük Major László edzőt egy kis esélylatolgatásra.

– A harmadik helyezett Szolnok csapatához látogatunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hazaiak győzelmük esetén az élre ugranának, ami nem titkolt céljuk. Mi nem kívánunk az ellenféllel foglalkozni, megpróbáljuk saját játékunkat játszani és biztonságos védekezésből építkezni. Szeretnénk ország-világ előtt bizonyítani, hogy a 6. helyen álló csapatunk tavaszi menetelése nem a véletlen műve. Sérültjeink – Varga Róbert kivételével – többé-kevésbé felépültek, lemaradása van még Juhász Norbertnek, Randelovicnak. Bízom a srácokban, ha fegyelmezetten, az utasításokat betartják, bármilyen eredményt elérhetünk – összegzett Major László.

A Szolnok – előzetes egyeztetés alapján – piros-fehér-fehér szerelésben lép pályára, csapatunk a szokásos sárga-fekete-fekete színösszeállításban fut ki a gyepre. A találkozót a Sport2 17.15 órai kezdettel élőben közvetíti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.