- hirdetés -

Orosházán vendégeskedik három napig a Magyar Nemzeti Cirkusz. Ha velünk játszol, cirkuszbelépőt nyerhetsz!

A Richter család nevével fémjelzett Magyar Nemzeti Cirkusz hazánk legnagyobb utazócirkusza, 70 tagú társulattal, nemzetközi művészekkel és különleges állatsereglettel érkezik Orosházára.

Vár a cirkusz

A több mint kétórás világvárosi műsorban látható lesz Olaszországból Redi Cristiani, aki hét hatalmas bengáli tigrissel félelmetes produkciót mutat be. A salsa pezsdítő ritmusát hozza el a kubai Havanna csoport, akik hintán, rúdon és kötélen ámulatba ejtő produkcióval kápráztatják el a közönséget.

A nagy sikerű hollandiai turnéja után a cirkusz ifjú sztárja Richter József JR. itthon is bemutatja dinamikus zsoké számát, valamint egyedi spanyol magasiskoláját gyönyörű fekete fríz lován. A cirkuszi élményhez a móka és kacagás önfeledt percei is hozzátartoznak, a jókedvet a nagyszerű Christiano Bello bohóc garantálja. Ebben az évben is fellép a kicsik és nagyok kedvence, a Nemzeti Cirkusz büszkesége, Szandra, az indiai elefánt. Különleges „szafari”, igazi egzotikus állat kavalkád is látható a cirkuszi porondon: struccok, tevék, szürke és skót marhák, láma, sőt szamár is. A műsort minden este élőben kíséri a Magyar Nemzeti Cirkusz nyolctagú fúvószenekara. Mindenkit szeretettel vár Richter József Jászai Mari-díjas cirkuszigazgató és 70 tagú társulata!

A Magyar Nemzeti Cirkusz május 1-től 3-ig lép fel Orosházán, a Kiss István-gödörnél. Az előadások kezdete 18 óra. A cirkuszpénztár nyitva tartása naponta 9-19 óráig. Információs telefon 06 (20) 935-4050

Ha velünk játszol és jól válaszolsz, a családoddal megnézheted a Magyar Nemzeti Cirkusz több mint kétórás műsorát, május 2-án vagy 3-án (tetszés szerint választható az időpont). A helyesen válaszolók között ugyanis négy főre szóló belépőt sorsolunk ki. Íme a kérdés.

Mi a manézs?

a) bohóc

b) cirkuszi porond

c) kötéltáncos

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu címre küldd április 30-a, hétfő 18 óráig. Emailed tárgya legyen Cirkusz. Ne feledd megadni neved, elérhetőséged és persze a helyes válasz betűjelét. A játék végén egy nyertest sorsolunk ki!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.