- hirdetés -

Április 14-én 19 órától Feydeau: Bolha a fülbe című komédiáját másodmagával nézheti meg az a 8 nyertes, aki részt vesz a „Hozd el aput színházba!” játékunkban.

Éliás Béla újra színre lép. Azaz újra ingyen visz egy csoport színházkedvelőt Békéscsabára.

A Békéscsabai Jókai Színház, Éliás Béla orosházi fuvarozó vállalkozó és az Orosházi Média Kft. közös, Hívd el aput színházba! című játéka révén januárban egy csapat színházbarát jutott el jelentős kedvezménnyel a megyeszékhelyre Dürrenmatt darabját megnézni. Akkor sikeres volt az est, azóta többen az orosházi előadásokon is megjelentek a nézőtéren. Úgy tűnik, sikerült megfertőzni őket a színházzal. A Hívd el aput színházba akció célja emellett, hogy szülőket és gyermekeket, unokákat, nagyszülőket emlékeztesse arra, milyen jó együtt eltölteni az időt. Azok élhetnek a lehetőséggel, akik teljesítenek bizonyos feltételeket.

Két generáció alkot egy párost. Például valaki meghívja édesapját, vagy édesanyját színházba, de csak egy jegyet kell vennie. A Jókai Színház ugyanis meghívja a szülőt, és ingyen belépőt biztosít neki. Lehet ez a páros nagyszülő és unoka is, szintén nemtől függetlenül. Az előző játékra csak hölgyek jelentkeztek, kíváncsian várjuk, most lesz-e érdeklődés a férfiak között…

Hogy hívhatod el az ősöd színházba?

A nevetés garantált (klikk a képre) Fotók: Rosta Tibor

Április 14-én este 7-től a Bolha a fülbe című komédiát láthatod, ha válaszolsz kérdésünkre, és szerencséd van. Ha téged sorsolunk ki, egy belépő befizetésével ketten vehettek részt az előadáson, amiről itt írtunk.

Íme a kérdés:
Milyen nemzetiségű drámaíró Georges Feydeau?

A – német

B – francia

C – holland

Válaszodat április 10-e, keddig küldheted el a jatek@oroscafe.hu e-mail címre. E-mailed tárgya legyen Jókai, a helyes válasz betűjele mellett ne feledd megadni a neved és elérhetőséged. Nyolc szerencsés nyertest sorsolunk ki április 11-én.

A játékban való részvételeddel vállalod, hogy amennyiben nyersz, megvásárolod a szükséges 1 db színházjegyet, és április 14-én részt veszel a programon meghívottaddal.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.