- hirdetés -

Egy operaáriával még a szőrős szívű Puzsért is levette a lábáról az orosházi énekművész. Nem is lehetett más a jutalma, mint 4 igen és továbbjutás a tehetségkutatóban.

– Soha életemben nem volt még ilyen katartikus élményem, mint most – mondta a telefonba szombat este Nagy Krisztina Margaréta, miután felhívtam, hogy gratuláljak neki a továbbjutáshoz.

Az orosházi énekművész – aki a művészeti iskola tanára – jelentkezett az RTL Klubon futó Csillag Születik című tehetségkutató műsorba, ahol a selejtezőkön túljutva bekerült a tévés válogatóba. Kriszti a nagy zeneszerző, Wolfgang Amadeus Mozart Varázsfuvola című operájából választotta az Éj-királynő drámai koloratúr szoprán bosszúáriáját. Az arcán az első pillanattól kezdve látszott, hogy nem haknizni ment a pesti stúdióba: koncentráció és nagy átélés jellemezte végig a produkciót, ami tökéletesre sikerült.

[HTML1]

A zsűriből Puzsér Róbert szavait vágták be az adásba: „Úgy döntöttem nem kérem számon, miért nem hoztál saját dalt. Nagyszerű voltál!” – mondta, majd a szavazáskor kiderült, hogy Kriszti négy igennel továbbment, így várhatjuk a következő tévés fellépést.

Az adás után azonnal hívtam Krisztit, de perceken keresztül foglalt volt a telefonja. Ám miután elértem, boldogan szólt bele. Elsőként azt kérdeztem tőle, hogyan érezte magát a színpadon.

Nagy Kriszti énekel (Fotó: RTL KLUB)

– Fantasztikusan. Nem tudom, ki mennyire hisz a lélekvándorlásban, de bent úgy éreztem, hogy kiszállok a testemből és kintről hallgatom magam. Aztán rájöttem, hogy itt nekem dolgom van és gyorsan visszamentem. Persze ez nem azt jelenti, hogy félvállról vettem az egészet, épp ellenkezőleg, mindent egy lapra tettem fel. Az elmúlt években sok színháznál, és több tehetségkutatóban próbálkoztam már, biztattak, de végül nem történt semmi. Nem titok, azért csinálom mindezt, mert szeretnék színházban szerepelni. Mindegy, hogy opera, musical vagy könnyűzene, a színház az álmom.

Mennyire izgultál a zsűri értékelése alatt?

Nagyon, sőt rettenetesen, remélem ez annyira nem látszott a tévében. De amikor Puzsér, a nagy kritikus megdicsért, már erősen bíztam benne, hogy továbbmegyek. Aztán amikor mindenki kimondta az igent, nem is nagyon tudtam türtőztetni magam az örömtől, és már rohantam is kifelé a férjemhez, mint egy tinédzser. Nagyjából úgy is éreztem magam abban a pillanatban, de rettentően boldog voltam – mondta Kriszti.

Azt még hozzátette, hogy a felvétel alatt 38 fokos lázzal énekelt, de az adrenalin tartotta benne az erőt, aztán amikor hazaért Orosházára, egy hétig nyomta az ágyat betegen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.