- hirdetés -

Egy jó válasz, egy kis szerencse és már meg is lehet a jegyed a Pannon Várszínház előadására.

A Petőfi Művelődési Központban március 28-án, szerdán 19 órától lesz Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja című ősbemutatója a Pannon Várszínház előadásában, Vándorfi László rendezésében.

Monte Cristo a börtönben (Fotó: színház)

Edmond Dantés tengerészt igazságtalan vádak alapján életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélik a világ legbiztonságosabbnak hitt börtönében. If várából eddig még soha senkinek nem sikerült megszöknie. A rabságban barátságot köt a rejtélyes Faria abbéval, aki tanítványává fogadja, és egy hatalmas kincs lelőhelyének titkát is rábízza. Amikor az abbé meghal, Dantés az egyetlen lehetséges menekülési módot választja: bevarrja magát a papnak szánt halottas zsákba, melyet a mit sem sejtő fegyőrök a tengerbe vetnek. Egy közeli szigeten ér partot, majd felveszi egy csempészhajó, amely hamarosan kiköt Monte Cristo szigetén…

Lássuk a kérdést.

Ki rendezte a regényből 2002-ben készült filmet?

A – Martin Scorsese

B – George Stevens

C – Kevin Reynolds

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu címre küldd március 19, hétfő 18 óráig. Emailed tárgya legyen Monte Cristo. Ne feledd megadni neved, elérhetőséged és persze a helyes válasz betűjelét. A játék végén 2×2 jegyet sorsolunk ki!

Jegyár: I. hely: 3.500.-, II. hely: 3.200.- Ft
Bővebb infó: 68/411-048, www.pmk.oroshaza.hu
Online jegyfoglalás: jegyrendeles@pmk.oroshaza.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.