- hirdetés -

Két korosztálynak is versenye volt a hétvégén, az orosházi birkózók mérlege egy arany és egy bronz.

A hétvégén rendezték meg az idei év első junior kötöttfogású birkózóversenyét a BVSC csarnokában. A megmérettetésre összességében nem sokan neveztek, de aki az idei évben válogatott lehet, azok közül mindenki szőnyegre lépett.

Kránitz Adrián

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub két versenyzővel képviseltette magát. 60 kg-ban Kránitz Adrián első helyet szerzett, 66 kg-ban Sepeczán János, aki ebben a korosztályban a legfiatalabb, sajnos nem ért el helyezést. Az orosházi klubtól megtudtuk, mivel Adrián szabadfogásban is megnyerte az első rangsorversenyt, számára még kérdéses, melyik fogásnemben van esélye bekerülni a válogatott keretbe.

A diák korosztálynak is elkezdődött a birkózó versenyszezon a hétvégén, Cegléden. Sajnos a betegséghullám az orosházi csapatot is elérte, öt fővel indultak az összesen 165 versenyzőt felvonultató megmérettetésen. A mieink jól birkóztak, de a legjobb hat közé csak Bojtor Gellért jutott be, aki végül az előkelő harmadik helyet szerezte meg. Felkészítő edzők: Hangya János, Ifj. Jeszenszky László.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.