- hirdetés -

A város legnagyobb klubját hétvégén elözönlik a szalagavatósok, az Angels Night Club táncosai és a modern elektronikus tánczene.

Az orosházi Táncsics Mihály gimnázium végzőseinek szalagavatója alkalmából a Lucifer pénteken a diákigazolvánnyal érkezőknek 23 óráig 50%-os kedvezményt ad a belépő árából. Ez a kedvezmény nem csak a Táncsicsosokra érvényes, hanem bármilyen diákigazolvánnyal igénybe vehető (az ideiglenes diákigazolványok most is csak személyivel együtt érvényesek!). A lemezjátszóknál a házigazda Kohary mellett a Mistique Partyk szervezője, Tomy Montana áll majd, a színpadot és a dobogókat pedig ellepik a topless táncoslányok és táncosfiúk. A topless show beköltözik az italpultok mögé is, hiszen oda is jut majd a csinos lányokból. A Fütyülős hostesslányoktól ezúttal is a pultoknál beszerzett kuponokért cserébe lehet promóciós ajándékokhoz jutni.

További infókért kattints

Szombaton Dj Ory lemezeiről szólnak majd a legfrissebb dance muzsikák és a legismertebb retrók modern, legtáncolhatóbb remixei. Ezen a napon 23 óráig mindenkinek ingyenes a belépés!

A facebook eseményekre bejelentkezők között mindkét rendezvényre belépőket sorsol ki a Lucifer.

Pénteki FB esemény ide kattintva

A szombati FB eseményt itt éritek el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.